Politiek buigt zich over ontwerp sportcomplex SJC

Ontwerp: Grosveld Van der Velde architecten

Noordwijk – Er is straks voldoende parkeerruimte rond het nieuwe sportcomplex aan de Lageweg. Dat blijkt uit een toelichting bij het voorlopig ontwerp. Parkeren was een zorg van omwonenden, maar onderzoek wijst uit dat er voldoende plekken zijn. Het complex krijgt ook een toegang via het parkeerterreintje aan de Van Berckelweg. Dat moet de Schiestraat ontlasten.

De politiek buigt zich dinsdagavond 15 mei over een ontwerp voor multifunctionele sporthal, een kantine, veldtribune, 18 kleedkamers en 4,5 kunstgrasvelden. De kantine wordt verhoogd aangelegd met daaronder de verdiept aangelegde sporthal. De toekomstige gebruikers, SJC, PopPodium en gymdocenten, zijn akkoord met het ontwerp. In het najaar van dit jaar moet de bouw starten. Kostenraming blijft geheim vanwege de aanbesteding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.