Supermarkten mogen rond feestdagen niet eerder open

Foto Google Streetview

Noordwijk – Supermarkten mogen op feestdagen of vlak daarvoor niet om 10.00 uur open. Een verzoek van de Albert Heijn aan het Bonnikeplein voor Hemelvaartsdag, Tweede Pinksterdag, de zondag voor Kerst en jaarwisseling is door B & W geweigerd. Eerst moet volgens het college duidelijk worden of er echt behoefte aan verruiming is en of het toeristen trekt.┬áVan de Lidl en de Digros hebben B & W in ieder geval geen indicatie ontvangen dat er behoefte is. Over deze openingstijden werd eerder door de politiek al gediscussieerd. Er ligt echter geen opdracht van de commissie aan het college. Het staat volgens B & W de fracties vrij om in de raad met een initiatief te komen om het college een opdracht te geven om tot een onderzoek/pilot te komen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here