Verdachte woningoverval Noordwijk toch voor rechter

Noordwijk – De overval op de woning aan de Adelaert in Noordwijk dateert al van 2013, toch stond maandag pas de laatste van de hoofdverdachten in die zaak te recht. Dit meldt het Leidsch dagblad.

De 42-jarige man had verschillende oproepen van justitie genegeerd vanwege zijn werk in het buitenland. In afwachting van de uitspraak is zijn paspoort ingenomen om te voorkomen dat hij weer naar het buitenland reist.

Inzet was een financieel geschil. Het Belgische slachtoffer zou bij de overval zes uur lang zijn gegijzeld en met een stroomstootwapen zijn bewerkt. Omdat de verdachte het brein zou zijn en niet zelf bij de overval was, is er een jaar celstraf geƫist.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here