1200 bezoekers voor Lifestyle & Health markt

Foto's SassemBourg

Sassenheim – Zo’n 1.200 bezoekers telde de Lifestyle & Health markt. Die werd zaterdag voor de tweede maal gehouden in SassemBourg.

Ruim 37 organisaties op het gebied van bewegen, lifestyle, voeding, gezondheid en zwanger & kind presenteerden zich in Sassenheim. Terwijl binnen de deelnemers de markt opbouwden, ging buiten de eerste work-out al van start. Twintig 20 dames deden mee aan de zwanger/back in shape workout op het plein voor SassemBourg.

Op de markt konden bezoekers informatie krijgen over bijvoorbeeld reflexzonetherapie, zwanger en fit, babymassage, voedingsadvies. Maar ook kon men gratis een huidanalyse laten verrichten, de bloeddruk laten meten of het werk van de tandarts
overnemen door een gat in een kies te vullen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here