“Bloeiend Hillegom praat onzin over Duinpolderweg”

Hillegom – Wethouder Anne de Jong baalt van de inbreng van Bloeiend Hillegom tijdens een provinciale statenvergadering over de Duinpolderweg. Een inspreker meldde namens de partij dat Hillegom geen zuidelijke en geen noordelijk variant van de weg wilde en daarom maar gekozen heeft voor de middenvariant. Het werd door wethouder De Jong donderdag tijdens de raadsvergadering betiteld als ‘onzin’. Donderdag dienden VVD en D66 een motie in om nog eens extra te pleiten voor de middenvariant en een aquaduct. De provinciale VVD had de lokale VVD gewaarschuwd dat de variant NOG beter 2.0 (doortrekken Weerlaan) serieus in beeld is. De motie haalde het niet omdat wethouder De Jong duidelijk maakte al overal het Hillegomse standpunt uit te dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here