Burgemeesters en wethouders gaan strijd op de fiets aan

De winnaars vorig jaar: Schellevis (rechts), Van Erk (2e van rechts)
Hillegom/Lisse – De jaarlijkse Wielerdag Nederlandse Gemeenten wordt dit jaar gehouden in Hillegom en Lisse. Dat is te danken aan de overwinning die burgemeester Arie van Erk van Hillegom en gemeentesecretaris Jan Schellevis van Lisse vorig jaar boekten. Er gaan op vrijdag 31 augustus twee routes in een rustig tempo dwars door de Bollenstreek en de duinen met een stop in het hart van Hillegom. De inrijdroute van 60 km route kent als letterlijk hoogtepunt het ‘Kopje van Bloemendaal’, de 43 meter hoge duintop, die elke wielrenner bedwongen moet hebben!  De recreatieve route is ongeveer 30 km. Aan het einde van de middag is het NK Wielrennen voor burgemeesters, wethouders en gemeentesecretarissen en barst de strijd los op de wielerbaan van De RTV Bollenstreek in Lisse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here