Cast Isadora bekend

Noordwijk – De hoofdrol in ISADORA wordt vertolkt door Kirsten Berkx, actrice en zangeres, bekend van The Voice of Holland. De verteller is Peter Lusse, presentator, cabaretier, zanger, acteur en geintrigeerd door Isadora Duncan.

De vrouwen rondom Isadora Duncan worden vormgegeven door Aleksandra Popovska, Eva Layla Schipper, Lotte Pierik en Anne Aerts. Peter van Boven, Korneel Defranq en Rik Witteveen spelen de belangrijkste mannenrollen. Jong talent is gecast voor de rollen van Griekse dansers, Isadorians en zangers.

Van 12-21 juli brengt KunstKlank de locatievoorstelling ISADORA in Noordwijk. Een voorstelling over de bezieling van danseres Isadora Duncan. Zij veroverde Parijs, New York, Berlijn, Wenen en Moskou. In 1906 kreeg zij in Noordwijk haar eerste kind.

Bo-verslaggever Guus de Jong was dinsdag aanwezig bij een vergadering van het Creatief Team.  Herma van Piekeren, al vanaf het eerste moment betrokken bij de Stichting Kunstklank, hoort u als eerst in de reportage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here