Debutant wint kortebaan in Sassenheim

Ronnie Brandt (rechts) wint in Sassenheim.

Sassenheim – Ronny Brandt en pikeur Rick Wester hebben zaterdag voor een grote verrassing gezorgd door de kortebaan van Sassenheim te winnen. De combinatie klopte in de finale de moegestreden Blackpearl Trans R die in de halve finale na drie loodzware ritten favoriet Cattiva Byd had verslagen. Ronny Brandt klopte in de eerste twee omlopen overtuigend Harley D Energy en Dundee Boko. Daarna had de troef van Stal de Groningers en trainer Hans Bot over geluk niet te klagen. In de derde omloop had hij geen schijn van kans tegen Blackpearl Trans R, maar volgde bijloting. Vervolgens wachtte stalgenoot Ben Hurry in de halve finale. Ronny Brandt won deze confrontatie zonder zich te hoeven inspannen. Tegenstander Blackpearl Trans R was in de eindstrijd na een zware halve finale te moe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here