Denk mee over Bronsgeest

Tekening van bouwlocatie Bronsgeest met linksboven de tennis-/ijsbaan

Noordwijk – Er komt op woensdag 4 juli een “Denk Mee Bouw Mee”-bijeenkomst voor de nieuwe wijk Bronsgeest.

Er komen ongeveer 600 woningen in de nieuwe wijk. In plaats van zelf invulling te geven aan de plannen wil de gemeente Noordwijk al in een vroeg stadium de inwoners en maatschappelijke organisaties erbij betrekken. Zo kan iedereen meedenken over zaken die van belang zijn om van een groep woningen ook daadwerkelijk een wijk te maken.

De avond is in de Koepel van het voormalig Zilveren Kruis-gebouw, ingang Van de Mortelstraat 4. Inloop vanaf 19:15 uur. Start 19:30 uur. Aanmelden kan tot 30 juni per mail aan gemeente@noordwijk.nl. Graag ook beweegredenen vermelden waarom u mee wilt denken.

 

1 REACTIE

  1. Ik heb twee jaar geleden al plannen in gediend maar er niks mee gedaan rondweg bronsgeest wand dan krijgen mortelstraat en panhuisstraat minder geluid overlast en minder fijnstof en stank er komen verkiezingen dus grijp je kans

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here