Excelsior start met SMART en Color Guard

Noordwijk – Fanfarekorps Excelsior start in het nieuwe seizoen met SMART, een muziekprogramma voor kinderen van 5 – 8 jaar.

Vanaf 29 augustus start de SMARTkidsclub. Elke woensdagmiddag kunnen de kinderen naar De Muze komen voor speelse muziekactiviteiten. Zo gaan de kinderen leren blokfluit spelen en noten lezen, maar ook leren trommelen met allerhande materialen. Deelname aan de SMARTkidsclub verplicht de kinderen niet tot lidmaatschap van Excelsior. Daarnaast start de fanfare met de Color Guard. Dat is een dansvorm waarbij gebruik gemaakt wordt van vlaggen, paraplu’s, wandelstokken en hoepels.

Tijdens de open dag van Excelsior, 30 juni van 13.00 – 17.00 uur in basisschool Wakersduin wordt meer informatie gegeven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here