Fluks verliest laatste wedstrijd van het seizoen

Noordwijk – De laatste wedstrijd van het korfbalseizoen stond zaterdag op het programma. Hierin trof Fluks de nummer 2 van de ranglijst, Thor uit Harmelen. Het Noordwijkse team verloor met 10-20.

Op basis van de uitslagen van de afgelopen weken had Fluks vooraf kans op een mooi resultaat en het begin van de wedstrijd was ook zeker hoopvol. Na zo’n 10 minuten was de stand 4-2 in het voordeel van de blauwwitten. Daarna was het echter Thor dat gas gaf en in rap tempo uitliep naar 4-10. Zowel aanvallend als verdedigend was Thor sterk in de rebound, waardoor zij keer op keer tot schot kwamen waar de Fluks aanvallen vaak tot 1 schot beperkt bleven.
Fluks kwam na rust nog terug tot 6-10, maar daarna werd het gat weer groter om aan het eind van de wedstrijd maar liefst 10 punten te bedragen (10-20). De scores aan Fluks-zijde kwamen van Joek Kwakernaak (4), Maus van der Vos (2), en Robert Bos, Marloes Passchier, Femke van der Drift, en Susan van Hooijdonk (allen 1).
Hoewel het wedstrijdseizoen er op zit, staan er bij Fluks nog enkele mooie evenementen op de agenda. Aanstaande zaterdag het schutterstoernooi, op 23 juni het befaamde beachkorfbaltoernooi, en op 13, 14, en 15 juli het zomerkamp voor de jeugd. Pas daarna gaat Fluks met zomerreces om in september aan het nieuwe seizoen te beginnen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here