Gedetineerde Teylingereind verdachte na vondst IS-wapens

Sassenheim – Drie mannen zijn maandag aangehouden omdat hun DNA-sporen zijn aangetroffen op vuurwapens van Islamitische Staat (IS). Dat heeft het OM dinsdag bekend gemaakt. Een vierde man, die in jeugdgevangenis Teylingereind vast zit wegens een geweldsdelict, wordt ook verdacht. Hij is nog niet opgepakt, maar wordt wel verhoord. Ook is zijn cel doorzocht. De wapens zijn gevonden in een voorstad van Parijs, twee dagen na de aanslagen in Brussel in 2016. De autoriteiten in Frankrijk zeggen dat met de vondst een aanslag is voorkomen.

1 REACTIE

  1. Ze zitten er allemaal min of meer in of weten er van, het zijn natuurgetrouwe beroepsleugenaars. Alleen de ‘ouderen’ die hun zaakjes voor elkaar hebben zijn vriendelijk en daar heb je primair geen last meer van. Het zal ook nooit veranderen, voor 1 opgepakt sujet staan er weer 12 klaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here