Groot Hoogwaak gaat renoveren

Foto Andrea Geijteman

Noordwijk – Groot Hoogwaak wordt gerenoveerd. Maandagochtend gaven bewoner Roosen en directeur-bestuurder Marc Vieten van het woon-zorgcentrum het startsein door het eerste puin in de container te werpen.

Verschillende ruimten krijgen een nieuwe, frisse uitstraling, zoals de gangen en huiskamers op elke etage, de entree, het restaurant, de kapsalon, pedicure en beautysalon. Waar nodig worden nieuwe veiligheidsmaatregelen  en technische voorzieningen getroffen.

Naar verwachting duurt de verbouwing een jaar. Tijdens de renovatie gaat de zorg gewoon door, blijft het restaurant geopend en zijn de overige faciliteiten toegankelijk.

Een artist impression van de plannen:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here