Jan Kroonsplein op de schop in najaar 2020

De huidige situatie. Foto Jurgen Heijt

Noordwijk – Het Jan Kroonsplein gaat op de schop na verhuizing van supermarkt Vomar, de planning is najaar 2020. Dat staat te lezen in een reactie van de gemeente op een brief van omwonenden. Die willen graag zo snel mogelijk aan tafel over de plannen. De gemeente schetst echter een beeld dat er alleen nog terugkoppeling komt over planaanpassing voor de kant van de Binnenweg. Daarna volgt aanbesteding voor een ontwikkelaar van het totale gebied. Na selectie werkt deze de plannen verder uit, waarna de officiĆ«le procedure voor wijziging van het bestemmingsplan van start gaat.’Tijdens deze procedure is er ruimte vanuit de samenleving voor inspraakreacties, zienswijzen, bezwaar en beroep’, aldus de gemeente.

Reactie gemeente naar Tegengeluid

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here