Jeugdtheaterschool Flores wint regieprijs op festival

Lisse – Jeugdtheaterschool Flores uit Lisse won afgelopen weekend de eerste prijs in de categorie Beste Regie op het 5RoeFestival in Noordwijkerhout. De productieklas van Flores speelde de voorstelling ‘Uw beurt om te huilen’ tijdens dit theaterfestival voor jongeren uit de provincie Zuid-Holland. De voorstelling ging over de vele manieren van vieren. Welke tradities en rituelen horen bij het vieren van de dingen in het leven? Worden we wel echt blij van feestjes of is zelfs een feest routine geworden? De professionele vakjury was zeer te spreken over de regie van artistiek leider Remco Went: “Mooie beeldende keuzes. En bijzonder hoe een regisseur een groep op 110% kan laten spelen.” Op 30 september zal de voorstelling een laatste keer te zien zijn tijdens het Florestival, naar aanleiding van het 5-jarig bestaan van de jeugdtheaterschool.

Len Caspers van College Leeuwenhorst won de tweede prijs in de categorie Beste Acteur. Michal Kranefuss van dezelfde school werd gekozen tot beste actrice van het festival. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here