Lars Flinkerbusch directeur-bestuurder van stichting Economic Board Duin- en Bollenstreek

Bollenstreek – Lars Flinkerbusch start op 1 september als directeur en bestuurder van de stichting Economic Board Duin- en Bollenstreek. Hij volgt Marco van Lente op, die de functie de afgelopen maanden ad interim vervulde.

Flinkerbusch is geen onbekende in de regio: tot 2011 was hij directeur van Noordwijk Marketing. Daarna gaf hij drie jaar leiding Westland Marketing. De laatste jaren was Lars Flinkerbusch directeur en bestuurder bij Maastricht Marketing, waar hij verantwoordelijk was voor de gebiedsstrategie ‘Re-inventing Good Life’. Jan Bout, voorzitter van de Raad van Toezicht van de Economic Board noemt Flinkerbusch een verbinder die weet wat nodig is om publieke en private partijen samen te laten werken aan de ontwikkeling van de Duin- en Bollenstreek.

Doel van de Economic Board, die in maart van dit jaar van start ging, is het versterken van de economie van de Bollenstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in