Leerlingen Fioretti halen veel geld op door niet te eten

Lisse – 52 Leerlingen uit de jaarlagen 3, 4 en 5 van het Fioretti College Lisse deden vrijdag mee aan de actie “Zip your Lip”. De leerlingen mochten vanaf 9.00 uur niet meer eten, met als doel geld in te zamelen voor Worldvision. Dat is een organisatie die wereldwijd de strijd aangaat tegen honger. De actie werd georganiseerd door de leerlingenvereniging (FSV) van het Fioretti College. Tijdens de actie konden leerlingen deelnemen aan meer dan 20 workshops zoals salsa dansen, yoga, breakdance, Magic the Gathering en karaoke georganiseerd. Na een hongerige en voor velen slapeloze 24 uur werd het resultaat bekend. De 52 leerlingen haalden met elkaar een mooie 3773 euro op. Robine Schoonderwoerd haalde maar liefst 400 euro op en kreeg daarvoor een cadeaubon. Na de 24 uur niet eten werden de leerlingen getrakteerd op een ontbijt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here