Lijst Salman baalt van niet aanvragen WIFI-subsidie

Noordwijk – Lijst Salman Noordwijk baalt er van dat het college van B & W geen Europese subsidie aanvraagt voor WIFI in de openbare ruimte. Noordwijk kan vragen om een bijdrage van 15.000 euro, maar doet dit niet. Het zou gaan om een draadloos netwerk waar geen diensten op aangeboden kunnen worden. Bovendien heeft een dergelijk netwerk veel gevolgen volgens B & W waar het gaat om continu├»teit, betrokkenheid en het nemen van verantwoordelijkheid van de lokale stakeholders. Simpelweg subsidie aanvragen heeft tot weinig goede praktijkvoorbeelden geleid, aldus het college. Lijst Salman Noordwijk wijst er op dat Noordwijkerhout wel een aanvraag heeft gedaan.

1 REACTIE

  1. Het is 2018… wie zit er in godsnaam nog op openbare wifi, als iedereen op zijn mobiel een onbeperkte databundel 4G heeft die overal in Europa geldig is?

    Openbare wifi is zo traag als een slak. Dat is eerder een afknapper voor de toerist, dan een trekpleister!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here