Lintje voor Rob ten Boden

Foto Andrea Geijteman

Teylingen – Rob ten Boden (57) is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Burgemeester Carla Breuer speldde hem donderdagavond de bijbehorende versierselen uit bij zijn afscheid als raadslid van de gemeente Teylingen.

Ten Boden vertrok uit de raad om wethouder te worden in het nieuwe college. Hij was van 2002-2005 VVD-gemeenteraadslid in Sassenheim en van 2006-2018 raadslid voor Trilokaal in Teylingen.

Rob ten Boden ontving naast het lintje ook de Jacoba van Beierenonderscheiding. Deze waardering wordt uitgereikt aan mensen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de Teylinger gemeenschap, zoals raadsleden die zich minimaal een volle termijn hebben ingezet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here