Lionsclub vervult wensen uit wensboom

Teylingen – Op diverse plekken in Teylingen heeft afgelopen winter de wensboom van de Lionsclub Slot Teylingen gestaan. Iedereen kon wensen indienen bij de club om in vervulling te laten gaan, dat is nu gebeurd. Zo is de wens van een vrouw om het tuintje van haar zus op te knappen, uitgevoerd. Met 4 man sterk was het eigenlijk zo gepiept en de materialen werden gesponsord door Rutgrink en Splitkorrel. Recent zijn er ook twee rolstoelen geschonken aan de stichting Sterksaam in Lisse. Zaterdag werden in het park Rusthoff twee mondharmonica’s geschonken aan Excelsior. In het park konden kinderen ook nog raden naar de naam van de leeuw in de kraam van de Lions. Deze wedstrijd werd gewonnen door Esmee Anteunis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here