Lorena Wiebes wint LUBA Ladies Classic

Noordwijk – Voor de 23e keer werd zaterdag de wielerklassieker voor vrouwen gereden in Noordwijk. Een koers die populair is bij de wielrensters vanwege de start en finish op de boulevard, het fraaie parcours en de datum, een week voor het Nederlands Kampioenschap. De winst ging naar Lorena Wiebes die de sprint won voor Amy Pieters en Lucy Garner uit Engeland. Het parcours ging via villawijk de Zuid dwars door Noordwijkerhout naar De Zilk en dan via het duin weer terug. Als de dames hun rondjes reden, kwamen op de boulevard de mountainbikes in actie. (Foto’s Charles Nieuwenhuizen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.