Luchtkussenfestival Voorhout breekt records

Voorhout – De 13e editie van het jaarlijkse luchtkussenfestival zorgde voor twee records. Bijna 2100 kinderen vermaakten zich afgelopen zondag in de Herenstraat. Dat was het eerste record. Het tweede record was het aantal luchtkussens, dat waren er 32. De vrijwilligers van het festival waren 5 uur bezig geweest om alles op te bouwen. Dat hadden ze goed gedaan, want de EHBO meldde na afloop dat er maar drie kinderen langs waren geweest. Kortom: alleen maar lachende gezichten. ┬áVan de opbrengst zullen de gekozen goede doelen, het jubilerende St. Cecilia en Kinderboerderij De Klaprooshof binnenkort een flinke bijdrage ontvangen van de Stichting Luchtkussen Festival Voorhout. (Foto’s: Gerard van Steijn)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here