Meer geld maar ook nog verzet tegen appartementen op plek oud-Munnekeweij

Noordwijkerhout – De gemeenteraad is donderdag akkoord gegaan met 105.000 euro extra financiering om 45 huurappartementen mogelijk te maken op de plek van oud-Munnekeweij aan de Schippersvaartweg. Omwonenden blijven zich verzetten. Zij laten in een persverklaring weten nog steeds tegen het plan te zijn. Een bijeenkomst op 23 mei heeft daar geen verandering in gebracht. Ze vonden de bijeenkomst ‘zinloos’. Het oprichten van een klankbordgroep om de inrichting uit te werken, schoot in het verkeerde keelgat. Toch laat de gemeente op haar eigen gemeentepagina weten dat deze uitwerking met een afvaardiging van omwonenden een volgende stap is. De gemeenteraad buigt zich daarna over het inrichtingsplan, een beeldkwaliteitsplan en het bestemmingsplan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here