Michiel van der Klugt weer Noordwijks tafeltenniskampioen

Noordwijk – Ofschoon het deelnemersveld qua aantal wat tegenviel, was het speelpeil zeker op niveau tijdens het Noordwijkse tafeltenniskampioenschap georganiseerd door TOV. Veel spannende partijen resulteerden in een finale tussen Jan Does en de kampioen van vorig jaar, Michiel van der Klugt. Opnieuw bood Does flinke tegenstand, maar moest uiteindelijk in vier games de winst aan Van der Klugt laten.
Beide finalisten kregen eerder te maken met Maarten van der Ploeg, een speler die 9 jaar geleden voor het laatst in competitieverband speelde. Hij wist het zowel Does als Van der Klugt moeilijk te maken, maar kwam toch net te kort. Het gebrek aan training en wedstrijden zal daar mede de oorzaak van zijn geweest.
Eerste werd dus Michiel van der Klugt en Jan Does eindigde tweede. In de strijd om de derde plaats won Maarten van der Ploeg van Maaike Verkade, die dus verdienstelijk vierde werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here