Nassaustraat op de schop

Lisse – De Nassaustraat krijgt in de periode van eind juni tot half oktober nieuw asfalt en de parkeervakken, fietspaden en trottoirs worden opnieuw bestraat. De Nassaustraat is een belangrijke toegangsweg tot het centrum. De werkzaamheden zijn daarom opgedeeld in fasen, zodat het centrum goed bereikbaar blijft. De werkzaamheden zorgen wel voor de nodige overlast. Door de werkzaamheden in fasen uit te voeren, houdt de gemeente het centrum bereikbaar voor bezoekers en bevoorradingsverkeer. Tijdens de feestweek eind september is de Nassaustraat open voor alle verkeer. 
Door weersomstandigheden kan het zijn dat de planning anders verloopt dan aangegeven. Op lisse.nl/nassaustraat staat steeds de meest actuele versie van de werkzaamheden.

1 REACTIE

  1. S.V.P De oversteek ter hoogte van huis no 21 veranderen in zeebra pad .Doorgang is moeilijk voor vracht verkeer van en naar blokhuis . Over stekers dan beter beveiligt .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here