Nieuwe aanhanger voor Noordwijkse Strandlopen

Foto Andrea Geijteman

Noordwijk – Een nieuwe aanhanger voor de organisator van de Noordwijkse Strandlopen, de commissie strandlopen van volleybalvereniging NOVO.

Woensdagmiddag werd de wagen in gebruik genomen. Het aanhanger is er gekomen door sponsoring uit drie fondsen en een bijdrage van de gemeente Noordwijk. Het voertuig wordt wekelijks gebruikt tijdens de lopen op het Noordwijkse strand. Daarnaast werd het tweejarig contract met hoofdsponsor Novum Pharma getekend.

De 47e editie van de strandlopen is van 14 juni t/m 16 augustus. Iedere donderdagavond wordt 2, 4 of 8 kilometer hardgelopen. Bij voorinschrijving hebben zich al bijna 400 klassementslopers aangemeld voor het sportieve evenement.

Foto Leo Salman

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here