Noordwijk en Teylingen genomineerd voor trofee omgevingsvisie

Nominatie trofee bekend gemaakt tijdens werkbijeenkomst.

Bollenstreek РDe tien Hart van Holland gemeenten, waaronder Noordwijk en Teylingen, zijn genomineerd voor de Aan de slag trofee van het landelijke programma Aan de slag met de Omgevingswet. De nominatie was mede te danken aan de samenwerking van tien gemeenten. Er zijn dit jaar zes genomineerden. Hart van Holland is de eerste die bekend is gemaakt. Vanaf 15 augustus kan iedereen stemmen op de genomineerden via de website aandeslagmetdeomgevingswet.nl. Minister Ollongren reikt op 10 september de trofee uit. De omgevingsvisie is een nieuwe manier van werken voor gemeenten waarbij samenhangend beleid gekoppeld wordt en inwoners een andere, actievere rol krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here