Noordwijk heeft Informatiepunt Dementie

Foto Andrea Geijteman

Noordwijk РNoordwijk heeft een Informatiepunt Dementie. Wethouder Marie Jos̩ Fles gaf donderdag het startsein voor de neiuwe dienst van het Sociaal Wijkteam.

Mensen met vragen over geheugenproblemen in het algemeen en dementie in het bijzonder kunnen iedere donderdag tussen 15.00 en 16.00 binnenlopen in het gemeentehuis. Daar is een speciale spreekkamer ingericht die afwisselend wordt bemand door casemanagers dementie van Marente en Groot Hoogwaak.

De casemanager is er om eventuele problemen in kaart te brengen, maar ook naar oplossingen te zoeken. Ook heeft zij informatie over praktische zaken als rijbewijs, financiën, mantelzorg en dagbesteding.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here