NZ Lokaal trekt toiletmotie in

Noordwijkerhout – Onduidelijk is of er meer aandacht komt voor openbare en goed toegankelijke toiletten in de winkelgebieden van Noordwijkerhout en De Zilk.

NZLokaal diende er een motie over in, dezelfde als die twee weken geleden unaniem werd aangenomen in Noordwijk. In de Noordwijkerhoutse raad was er echter geen onverdeelde steun voor de motie, waarbij voor de coalitiepartijen vooral het werk voor de ambtelijke organisatie een heikel punt was. Wethouder Bert Gotink wil de kern van de motie wel verwerken tot een raadsvoorstel. Dat wordt in de commissie Samenleving besproken. Daarop trok NZLokaal de motie in.

Wel werd besloten dat er op de deur van het gemeentehuis een sticker komt die aangeeft dat de toiletten daar openbaar toegankelijk zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here