Plan BAVO vertraagd door vertraging crisis- en herstelwet

Noordwijkerhout – De vertraagde besluitvorming over de crisis- en herstelwet zorgt voor vertraging van het bouwplan van de BAVO. De wet maakte de bouw van nieuwbouwwoningen versneld mogelijk. De wet is nog niet rond, de Raad van State heeft nog geen advies aan de minister gegeven. Noordwijkerhout is nu afhankelijk van de datum waarop een en ander definitief geregeld is. Daarna kan de gemeenteraad er een beslissing over nemen, de provincie moet het nog goed keuren en er komt nog een bezwaartermijn van zes weken. Hierna, vermoedelijk in december, kan de aanbesteding van de nieuwe verbindingsweg gedaan worden. Uitvoering zou dan in het eerste kwartaal van 2019 zijn. Na aanleg van de weg, kan de start van woningen verder in gang worden gezet.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here