Politie start actie in Hillegom om fietsendiefstal te voorkomen

Foto: politie Bollenstreek-Noord

Hillegom – De politie is dinsdag op station Hillegom gestart met een actie om diefstal van fietsen te voorkomen. Er werden onder anderen door de BOA (Buitengewoon Opsporings Ambtenaar) flyers uitgedeeld. In de flyer is te lezen dat de diefstal van e-bikes sinds 2010 met 200% is toegenomen. Ook fietsen die op slot staan, worden gestolen. Die worden in busjes geladen. In de flyer staan tips om fietsendiefstal te voorkomen zoals het gebruik van een tweede slot vast gemaakt aan een vast object. Ook is het beter om fietsen in het zicht te zetten en displays van fietsen te verwijderen. Mocht een fiets toch gestolen worden, dan wil de politie graag dat er aangifte wordt gedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here