Presentatie definitief ontwerp Boterhuispolder

Foto: Lakenvelder boerderij Boterhuispolder

Warmond – De gemeente Teylingen en de families De Willigen en Van Leeuwen presenteren 3 juli het definitieve ontwerp voor de Boterhuispolder. Dat is een wandel-, fiets- en waterrecreatiegebied aan de Kagerplassen. De gemeente Teylingen heeft in de polder 39 hectare grond in eigendom. Op deze gronden werkt de gemeente samen met boeren en grondeigenaren aan de uitbreiding van wandel- en fietspaden, recreatief gastheerschap, de versterking van natuurwaarden en (agrarisch) ondernemerschap. Zo komt er een verkooppunt van Lakenveldervlees en andere streekproducten en een verblijfsplek voor recreanten en zakenmensen die er terecht kunnen voor een hapje of een drankje, een vergadering, workshop of educatieve activiteit. De presentatie start om 19.30 uur en vindt plaats op het erf van familie Van Leeuwen, Langebrug 1 in Warmond. Vanaf 19.15 uur is de ontvangst. De bijeenkomst duurt tot 22.00 uur. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar projectleider Bart van Dijk: b.vandijk@hltsamen.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here