Rijnlands helpt school op Sint Maarten

Foto's Andrea Geijteman

Sassenheim – Het Rijnlands Lyceum helpt een door orkaan Irma getroffen middelbare school op Sint Maarten. Woensdag organiseerde de Sassenheimse school een actiedag om geld in te zamelen voor de herinrichting van het muzieklokaal.

Onder het motto “We will bring back the music” waren er allerlei acties. Er was heitje-voor-een-karweitje, een sponsorloop en leerlingen namen tegen een kleine vergoeding deel aan workshops en toernooien, door de docenten georganiseerd. ’s Avonds was er “RLS on stage”, waar leerlingen voor ouders optraden. De opbrengst van de kaartverkoop was geheel voor het goede doel.

Tijdens het eindfeest voor de leerlingen, op 5 juli, wordt het eindbedrag bekend gemaakt.

Hieronder het interview:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here