Rollen weer rond bij ODI

Noordwijkerhout – Na wekenlang boekjes lezen, zoeken naar de juiste spelers en regisseurs is Toneelvereniging ODI Noordwijkerhout er weer in geslaagd om de rollen te verdelen over drie stukken. De toneelvereniging heeft gekozen om zowel in het najaar van 2018 als in het voorjaar van 2019 een komedie op te voeren. In het voorjaar zal ODI in samenwerking met toneelvereniging HTIOS uit Noordwijk, niet alleen in De Schelft in Noordwijkerhout, maar ook optreden in de Muze in Noordwijk. Dit is de tweede keer dat ODI samenwerkt met toneelvereniging HTIOS. Het kinderstuk in februari/maart is een spannend en grappig sprookje voor de jonge jeugd. In augustus brengt ODI ook weer haar jaarlijkse brochure uit, de ODIdon waarin meer informatie te vinden is over de te spelen stukken. Deze brochure is dan ook te downloaden via www.toneelverenigingodi.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here