Senioren getrakteerd op Noordwijkerhouts Muziekfeest

Noordwijkerhout – Zo’n 200 65-plussers werden zaterdag door de Noordwijkerhoutse stichting Met je Hart getrakteerd op een Noordwijkerhouts Muziekfeest.

In Cafe van der Geest traden diverse Noordwijkerhoutse artiesten op. Jens Heemskerk was daarvan de jongste. Ook blaaskapel de Koetillers en het koor Revoice traden op. Pieter Aandewiel en Martijn Pompe vormden de muzikale begeleiding voor Carin Meiland en voor het duo Anita & Martijn. Uitsmijter van de middag was Shantykoor ’t Bollenhart.

Met je Hart kon de middag organiseren door de herfstpremie van Fonds 1818 en de medewerking van sponsors en vele vrijwilligers. Sabine, Sandra en Joke van Met je Hart zijn vast van plan om volgend jaar weer zo’n feest te organiseren.

Beluister het interview met Sabine Fasting, vooraf op Bo-radio:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here