Sloop oude SJC-complex van start

Noordwijk – Wethouders Gerben van Duin, Dennis Salman, Sportraadvoorzitter Rob de Jong en SJC-voorzitter Herman Meijvogel hebben donderdagochtend het startsein gegeven voor de sloop van het sportpark aan de Lageweg. Dat deden ze door het laatste betonnen plateau te plaatsen voor de bouwweg.

Op het SJC-terrein komen een multifunctionele sporthal, een kantine, veldtribune, 18 kleedkamers en 4,5 kunstgrasvelden. De kantine wordt verhoogd aangelegd met daaronder de verdiept aangelegde sporthal. SJC, Poppodium en de omliggende scholen gaan het complex gebruiken.

Eind van dit jaar is de start van de bouw gepland. In september 2020 moet het complex klaar zijn. Dan viert SJC haar eeuwfeest.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here