Sportpark Duinwetering wisselpunt Cycle for Hope

Noordwijk – Het sportpark Duinwetering is op 23 juni weer het wisselpunt voor de wielrenners die meedoen aan de Cycle for Hope. Tussen 11.15 en 11.45 uur worden de meeste fietsers verwacht in Noordwijk.

150 wielrenners fietsen van 21-23 juni heel Nederland door tijdens het sponsorevenement Rondje Nederland. Zij fietsen in estafettevorm 1200 kilometer in 48 uur tijd. De fietsers zamelen hiermee geld in voor De Hoop, die hulp biedt bij verslaving en psychische problemen. Noordwijk is het laatste wisselpunt in een serie van elf. Daarna wordt de laatste etappe ingezet, die naar de finish in Dordrecht leidt.

Wie de fietsers live wil volgen kan meekijken via www.cycleforhope.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here