St Cecilia combineert kamperen met exerceren

Voorhout РDe drumfanfare van muziekvereniging St. Cecilia was afgelopen zaterdag en zondag op werkweekend met haar leden. In het Zuid-Hollandse Noorden werd er vooral geoefend ter voorbereiding op verschillende toekomstige optredens. Al voor de negentiende maal in het bestaan van de drumfanfare werd het jaarlijkse werkweekend georganiseerd, een weekend waarin druk wordt geoefend met muziek maken en exerceren. In kampeerhoeve Koole werden de zaterdag en zondag grotendeels gevuld met repeteren van muziek en het netjes tegelijkertijd marcheren en exerceren. Ook werden de eerste voorbereidingen gemaakt voor een nieuwe show die de drumfanfare volgend jaar zal presenteren, tijdens het honderdjarig bestaan van muziekvereniging St. Cecilia.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here