Tweede-Kamerlid bezoekt MareGroep

Voorhout – Tweede-Kamerlid René Peters bracht vorige week een werkbezoek aan MareGroep N.V. in Voorhout. Vergezeld door beleidsmedewerker en ook CDA-raadslid Sybrinne de Vries sprak hij met de directie en leden van de Raad van Commissarissen en bezocht de productieafdelingen. Aanleiding voor Peters’ bezoek waren de zorgen die voorzitter Gerard Verheij van de Raad van Commissarissen had uitgesproken naar het landelijke CDA over de problemen van de SW-bedrijven. In 2015 is de instroom gestopt en omdat er wel uitstroom is heeft de MareGroep steeds meer moeite om aangenomen werk uit te voeren. Dat heeft ook financiële gevolgen. Peters sloot zich aan bij de oproep van commissaris Verheij om het voor meer werkzoekenden uit de Participatiewet mogelijk te maken aan de slag te gaan via bedrijven als MareGroep.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here