Veel nieuwe zonnepanelen in Hillegom

Glas-glas zonnepaneel (foto SolarWatt)

Hillegom EXPIRION heeft de laatste weken duizenden glas-glaspanelen geplaatst in Hillegom. Dit gebeurde bij de opdrachtgevers Via Roma en C.S. Weijers en Zonen. Beide bedrijven zijn actief in de bollensector. Naar schatting leveren de daken jaarlijks meer dan 450.000 kilowattuur op.

Zowel voor EXPIRION als voor leverancier SolarWatt waren het unieke projecten. Het Hillegomse bedrijf voerde namelijk nooit eerder een project uit met glas-glaspanelen. Voor SolarWatt waren het de eerste grootschalige glas-glasprojecten in Nederland.

Glas-glaspanelen zijn de nieuwste generatie zonnepanelen. Ze gaan langer mee en hebben een hogere opbrengst dan de oudere generatie panelen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here