Volgende fase centrumplan kost 1,6 miljoen

Deltahof (foto archief)

Hillegom – Het project Hoofdstraat Noord, inclusief Deltahof en Mariastraat en omgeving gaat de gemeente Hillegom 1,6 miljoen euro kosten. Het is het vervolg op de herinrichting van de Houttuin-Molenstraat en het project is de afgelopen maanden voorbereid en besproken met diverse betrokkenen. Het betreft de herinrichting van de openbare ruimte van het deel Hoofdstraat dat gelegen is tussen de Prins Bernardstraat en de rotonde Sixlaan, inclusief de huidige parkeerplaats aan de Deltahof en de Mariastraat. Hoofdstraat Noord zal in dezelfde stijl en inrichtingsprincipes worden doorgetrokken als het recent gerealiseerde straatdeel van de Hoofdstraat ter hoogte van de Hoftuin. De gemeenteraad bespreekt het project op 21 juni tijdens een commissievergadering.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here