Waldo von Faber nieuwe hoogheemraad

Het college van dijkgraaf en hoogheemraden in de nieuwe samenstelling. Van links naar rechts: secretaris-algemeen directeur Caroline van de Wiel, hoogheemraad Marco Kastelein, dijkgraaf Rogier van der Sande en de hoogheemraden Hans Pluckel, Waldo von Faber, Sjaak Langeslag en Jeroen Haan.

Bollenstreek – Waldo von Faber is woensdag benoemd tot hoogheemraad van het hoogheemraadschap van Rijnland. Hij volgt Martine Leewis op, die wethouder is geworden in de gemeente Leiden.┬áVon Faber heeft de portefeuille Schoon water en Duurzaamheid. Daarbij onderhoudt hij onder meer de bestuurlijke contacten in de Bollenstreek, met de gemeenten Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, Teylingen, Katwijk en Wassenaar.┬áVon Faber, woonachtig in Oegstgeest, was fractievoorzitter van Water Natuurlijk. Door zijn benoeming vinden binnen die fractie enkele wijzigingen plaats. Sita Dewkalie, vandaag benoemd tot lid van de verenigde vergadering, neemt de vrijgekomen plek van Faber in. Ed de Meijer is de nieuwe fractievoorzitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here