Wie bedenkt het thema van de Flower Parade 2019?

Archieffoto Tiny van der Zwan

Bollenstreek – Het bestuur van de Flower Parade Rijnsburg is op zoek naar een passend thema voor het bloemencorso van volgend jaar. Corsoliefhebbers die een idee hebben voor het nieuwe thema kunnen dat tot 30 juni mailen naar flowerparade@outlook.com

Het nieuwe thema moet niet teveel lijken op één van de thema’s van de afgelopen jaren: Around the world, Spreekwoorden en Gezegden, The best of Holland, Back to… en The sound of flowers. Binnen het thema moeten minimaal 12 sub-thema’s bedacht kunnen worden voor de praalwagens en de muziekwagens.

Het winnende thema wordt bekend gemaakt tijdens de Flower Parade 2018. Dat rijdt op zaterdag 11 augustus van Rijnsburg via Katwijk naar Noordwijk.

 

Hieronder het interview:

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here