Wijkservicecentrum Raamwerk geopend in Lisse

Lisse – De nieuwe locatie van Dichtbij, het wijkservicecentrum van Raamwerk is dinsdag feestelijk geopend. Dat is in Rustoord en gericht op dagbesteding voor mensen met een beperking.

Deelnemers van Dichtbij vouwen bijvoorbeeld de was, doen de afwas en spelen spelletjes met bewoners. Daarnaast halen ze glas en oud papier op, zowel voor de Rustoordbewoners als voor de buurt. Ook worden er appeltaarten gebakken op bestelling en buiten de deuren zijn er activiteiten in samenwerking met organisaties en verenigingen.

Particulieren, verenigingen en ondernemers met een goed idee voor samenwerking kunnen dat melden bij Dichtbij. Ook mensen die een kijkje willen komen nemen, een kopje koffie willen drinken of als vrijwilliger willen werken zijn van harte welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in