Willem Heemskerk is nieuwe voorzitter Bloemencorso Bollenstreek

Gerrit Rutgrink heeft de symbolische voorzittershamer overgedragen aan Willem Heemskerk. Foto: Guus de Jong.

Bollenstreek – Bloemencorso Bollenstreek heeft een nieuwe voorzitter: Willem Heemskerk. Ongeveer vijf maanden na het overlijden van voorganger Leo van der Zon werd hij donderdagmiddag in de Zwarte Tulp gepresenteerd als nieuwe voorman.

Volgens vice-voorzitter Gerrit Rutgrink heeft Heemskerk alles in zich om op een goede manier leiding te geven aan het corso. De geboren Noordwijkerhouter werkt bij de Rabobank, maar heeft ook zijn achtergrond in de bloembollensector. Verder was hij onder andere voorzitter van de Teylinger Ondernemers Vereniging en is hij betrokken bij Bedrijfsleven Bollenstreek.

Willem Heemskerk is zelf erg trots op zijn nieuwe rol. In zijn openingsspeech benadrukte hij vooral één van de duizend corsovrijwilligers te willen zijn. Uitdagingen zijn het waarborgen van de continuïteit en het beschermen van het corso als erfgoed van de streek.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here