Zweten en Eten weer een succesvolle combi

Lisse – Het evenement Zweten en Eten was afgelopen zondag weer een groot succes. Veel bezoekers wisten de tweede editie op een nieuwe locatie, namelijk het parkeerterrein van Keukenhof, prima te vinden. Het evenement biedt – zoals de naam al doet vermoeden – sportieve onderdelen en lekker eten. Voor het eten waren er foodtrucks. Voor het sportieve deel was er onder meer een run-bika-run en kinderspelen. Ook de vrachtwagen van het Firemen Dakarteam was aanwezig. De weersomstandigheden waren ook in het voordeel van de organisatie, Rotary Club Lisse-Bollenstreek. De opbrengst van Zweten en Eten gaat naar het Jeugd-,Sport- en Cultuurfonds in Lisse.

Foto: Firemen Dakarteam
Foto: Firemen Dakarteam
Foto: Firemen Dakarteam
Foto: Firemen Dakarteam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here