Aanpak grondwateroverlast wellicht met glasparels

Foto Eline van Egmond

Noordwijk – De aanpak van grondwateroverlast op Noordwijk aan Zee gaat een nieuw hoofdstuk in. De overlast bestaat al sinds 2007, een drainage onder de Koningin Wilhelminaboulevard bleek niet te werken en nu is een drain onder de Parallel Boulevard de oplossing. De gemeenteraad ging dinsdag tijdens een commissievergadering akkoord met 100.000 euro voor een voorbereidingskrediet om zaken uit te werken. De aanleg van de drain, die wellicht met behulp van glasparels wordt aangelegd, wordt gecombineerd met de opknapbeurt van de Parallel Boulevard. Dat betekent het laatste kwartaal van 2019. Volgens wethouder Salman gaat straks een omgevingsmanager elke deur langs bij mensen om te horen wat er leeft. Het ontwerp zal volgens Salman uittentreuren gecheckt en ingevuld worden.

2 REACTIES

  1. Wat mankeerd er aan schelpen het moet altijd wat anders zijn in Noordwijk en is dit wel getest net zoals die buis op de boulevard wat maar een miljoen gekost heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here