Bijrijder gezocht voor haflinger

Gezocht: bijrijder in de omgeving van Noordwijkerhout voor haflinger Vinea.

Vinea is een veelzijdige, brave, maar pittige merrie. Ze is beleerd voor de kar, vindt crossen en springen heel leuk en heeft ook een paar winstpunten in dressuur. Ze wordt vooral recreatief gereden en staat op vijf minuten rijden van het bos/duin/strand. Gezocht wordt iemand die minimaal een dag doordeweeks voor haar wil zorgen/met haar wil rijden. Meerdere dagen zou ook kunnen. Kosten worden niet berekend, maar wel wordt gevraagd mee te helpen met mesten en voeren. En trouw: zonder overleg overslaan wordt niet gewaardeerd.

Lijkt je dit wat? Mail dan naar blackbird94@gmail.com

2 REACTIES

  1. Goedemiddag! Mijn naam is Kelly meulema en ik ben 31 jaar oud. Ik heb jaren lang paarden gehad in Amerika en woon sinds 4 jaar weer in Nederland. Het lijkt me super leuk om u te komen helpen. Zouden we een keer af kunnen spreken? Fijne dan nog.
    Kelly meulema

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.