Bollenstreek houdt hoofd koel bij hittegolf

Bollenstreek – Weinig problemen zijn er bij de hittegolf en aanhoudende droogte in de Bollenstreek.

In Noordwijk zakte de waterdruk tijdelijk toen veel mensen in de avonduren tegelijkertijd water gebruikten en in Noordwijkerhout ontstond woensdagavond een bermbrand op het Bavoterrein. Die werd snel geblust door de brandweer. In Hillegom wordt gewaarschuwd voor door de droogte omhoogkomende stoeptegels. Die kunnen zorgen voor valpartijen bij fietsers en wandelaars. Drukke tijden zijn het voor de gemeentewerkers die alles op alles zetten om het openbare groen te behoeden voor uitdroging.

En uiteraard zijn er ook mensen blij met dit weer: voor de strandpaviljoenhouders en de ijsverkopers kan het seizoen niet meer stuk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in