Cheques Luchtkussenfestival uitgereikt tijdens Singer-Songwriterconcert

Voorhout – Tijdens de vierde editie van het Singer-Songwriter Zomeravondconcert afgelopen vrijdag werden de cheques van het Luchtkussenfestival uitgereikt. Op het kerkplein van de Bartholomeuskerk kreeg Marcel Floor met enkele leden van St. Cecilia een bedrag overhandigd van € 4.000,- voor de aanschaf van nieuwe uniformen voor het jongerenorkest en een nieuwe tamboer Maitre stok. De tweede cheque ging naar kinderboerderij De Klaprooshof, als tegemoetkoming in de komende verbouwingskosten. Na de uitreiking startte het concert met dagboekliedjes van Sydney Yeo, gevolgd door Lynn van Werkhoven met jazz en folk. Daarna was het de beurt aan Roskop met luisterliedjes en dansmelodietjes. Voorhoutse broers Bastiaan en Tom van Ommen, studerend aan de Pop Academie te Utrecht volgden en het concert werd afgesloten door Koert Witteman, welke in zijn eentje Folk, Pop, Ballads en Easy listening bracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here